Uitvoerend Musicus

 

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Saxofonist:

Bewapend met mijn diploma Saxofoon UM (tegenwoordig Masteropleiding) heb ik tot nu toe veel mogen musiceren, solistisch en in ensembleverband in de meest uiteenlopende stijlen. Ik beheers zowel de “klassieke-” als de “jazzspeelwijze op de sopraan-, alt-, tenor- en baritonsaxofoon.

 


Cellist:

Cellolessen heb ik genoten van een aantal docenten waaronder de Cellopedagoog Wikky Vis! Ik speel klassiek van  “Barok” tot en met  “Hedendaags”  en (ook improviserend op de cello) alle stijlen Pop en Jazz


Pianist:

Piano was het belangrijkste instrument bij mijn Conservatoriumopleiding Schoolmuziek. Begeleiden van muzikanten (zowel “licht”als “klassiek”) is een van mijn passies.


Concerten:

Momenteel verzorg ik optredens en concerten met Saxofoonkwartet “Room 11″, Barokensemble “Scordatura”, orkest “Die Flegel” en “Symfonie Orkest Eindhoven”. Daarnaast speel ik als freelance regelmatig in diverse ensembles en bands.


Optredens:

Muzikale invulling van uw expositie, opening, uitvaart, feestavond, receptie, bruiloft.  Solistisch of samen met andere musici in diverse formaties. Maak een afspraak voor meer informatie en het doorgeven van uw wensen. 


Voor een overzicht van mijn activiteiten als uitvoerend musicus zie ook mijn C.V. 

Rubrieken om door te klikken:

Die Flegel

17 vcm_s_kf_repr_832x624

Symfonieorkest Eindhoven

8 vcm_s_kf_repr_874x594

Sint Jozef Koor Helmond

Screenshot 2023-02-03 at 19.35.39-min