Saxofoonles

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

De saxofoon is een fascinerend instrument. De geweldige klank en expressiemogelijkheden van het instrument worden in veel stijlen ingezet: van de rauwe grommende sax in de Rock&Roll en Jazz tot en met de fraaie zangerige klank in de klassieke muziek en de Harmonieën en Fanfares.


Lesinhoud:

Tijdens mijn lessen komen dan ook alle technieken en speelmanieren aan bod en volgt verdere verdieping in de stijl die de leerling het liefst speelt. Een voorbeeld hiervan is het leren improviseren om als saxofonist in een popband te functioneren. De inhoud stem ik steeds af op het niveau en de wensen van de leerling.

De lessen zijn individueel (20 of 30 minuten) of in groepsverband naar keuze. Naast de aankoop van enkele lessen zijn er packetdeals van 10 of 20 lessen. Prijslijsten vindt u hier.


Instrument: aankoop/huur

Het is begrijpelijk dat een nieuwe leerling niet vanaf het begin een goede saxofoon tot zijn/haar beschikking heeft. Zodoende biedt JoHennenMuziek de mogelijkheid om een passend exemplaar te huren. Indien je een saxofoon wilt kopen (nieuw of 2e hands in uiteenlopende prijsklassen) adviseer ik om dit in overleg te doen zodat je voor een gering bedrag een goed instrument ter beschikking hebt. De merken Yamaha, Jupiter of Yanagisawa hebben goede saxofoons voor beginners. Jonge kinderen vanaf 7 jaar beginnen op een altsaxofoon.